Paşalı İsrafil Çetin Ortaokulu

Vizyon: Paşalı İsrafil Çetin Ortaokulunda ; Türkiye ´ de ve çağdaş ülkelerdeki eş değer kurumlarla yarışacak düzeye erişmek kaliteli, seçkin bir kurum olmaktır. Özgün yaklaşım ve oluşumlarla yapılandırılan, takım çalışması anlayışıyla, hizmet verdiklerimizi mutlu ve tatmin edebilecek her alanda yetiştirdiği başarılı bireyler dolayısı ile geçmiş başarılarından aldığımız güçle bizleri kendi alanımızda küresel kimlik kazandıracak bir kurum olmak.

Misyon: Paşalı İsrafil Çetin Ortaokulunda Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda yasa ve diğer mevzuatın uygulanması ve geliştirilmesi; milli birlik ve bütünlük içinde iktisadi, sosyal ve kültürel kalkınmanın desteklenmesi ,hızlandırılması ve çağdaş uygarlığın yapıcı yaratıcı ,seçkin bir otağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim öğretim sürecini düzenleyen eğitim sistemi ve işleyişinin etkin bir şekilde yerine getirilmesi, eğitim bilimlerindeki çağdaş yenilik ve gelişmeleri takip ederek araştırmalar yapılarak geliştirilmesi; bağlı kurumların ve çalışanların etkinlik ve verimlilikleri ile çalışan ve hizmet alanların memnuniyetlerinin artırılması ve geliştirilmesini sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:40 - 15.10
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: PAŞALI ÇİFTLİK,ALICIK,DELİKTAŞ,YUKARI BAKRAÇLI VE AŞAĞI BAKRAÇLI MAH. SERVİSLERİ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 2204-B, TÜBİTAK 4006

Telefon - 05077222063

WEB - https://pasaliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - PAŞALI MAH. ŞENKAYA / ERZURUM

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Oltu-Şenkaya ilçeleri arasındaki Paşalı Mahallesi´nde yer almaktadır. Yol kenarındadır.

Adres - PAŞALI MAH. ŞENKAYA / ERZURUM

Ulaşım Taşımalı

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Erzurum´a 145 km, Şenkaya´ya 25 km´dir.